Çorum Mali Müşavirler Odası ve Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine yaklaşık 48 mali müşavir katıldı. Yola çıkan mali müşavir grubuna Oda başkanı Ali Can Doğan eşlik etti. Akşam Çorum ‘dan yola çıkan mali müşavirleri Bursa, SMMM Oda başkanı Ahmet Hikmet Sözmez karşıladı.Önce Bursa ‘yı gezip sonrasında Çanakkale’ye ulaşan mali müşavirler sırasıyla Kilitbahir Kalesi, Namazgah, Seyit Onbaşı Anıtı, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Yalnız Çam Mezarlığı ve Anıtı, 57’nci Piyade Alayı Şehitliği, Conkbayırı, Çanakkale Şehitler Abidesi, İlk Şehit Anıtı ve Seddülbahir Kalesi’ni gezdi.
Çorumlu mali müşavirler grubu dönüş yolunda Çanakkale içindeki Aynalı Çarşı’yı gezerek kısa bir şehir turu yaptı. Çanakka’ lede gruba önceki dönem TÜRMOB Saymanı Ülkü Sönmez’ le beraber Çanakkale oda sekreteri Hüseyin Soykan eşlik etti.
Başkan Ali Can Doğan hep birlikte Çanakkale Destanı’nın nasıl yazıldığını yerinde gördük. Bu yurdu bize vatan olarak bırakanların, Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünü nasıl yazdıklarını, Türk ulusunun nasıl var olduğunu yerinde öğrendik. Çok duygulandık,Bu gezi sayesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün dehasını bir kez daha gördük. Bu fırsatı bize veren başta Çorum Belediye Başkanı Sayın Zeki Gül ‘e ve gezimize katılım sağlayan üyelerimize ve ailelerine teşekkür ederiz dedi.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.