HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER YÜKSEK OKULU’N DAN ODAMIZA ZİYARET

27 Kasım 2018 Salı günü Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu Muhasebe Vergi Bölüm Başkanı  Öğrt.Görevlisi Doğan DEMİRCİ ve akabinde Öğrt.Görevlisi Cemal ÇEVİKLİ, Öğrt.Görevlisi, Ahmet Erkan CİHANGİR, Öğrt.Görevlisi Emrah ŞAHİN Ve Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu Öğrencileri Odamızı ziyarette bulundular. Başkanımız Ali Can DOĞAN ve  TESMER  Sekreterimiz SMMM Bekdaş KARABACAK, TESMER Yönetim Kurulu Üyemiz SMMM Ceyhan BARAN da  Odamızda hazır bulumdular. Ziyarette  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğinin şartları, Mesleğin geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaretten dolayı Başkanımız Ali Can DOĞAN teşekkürlerini sunarak her zaman eğitim için verilen değerin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak yanlarında bulunduğunu ifade etti.