”MESLEĞİMİZDE KURUMSALLAŞMA VE MÜŞTERİ ODAKLI HİZMET” KONULU EĞİTİM SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Odamız Konferans Salonunda TÜRMOB Genel Başkan Yrd.Prof.Dr.Cemal YÜKSELEN’in katılımıyla ‘’ Mesleğimizde Kurumsallaşma ve Müşteri Odaklı Hizmet Sunum u’’ konulu eğitim semineri  düzenlenmiştir. Seminerimize  Ankara , Bursa, Sakarya, Eskişehir, Ordu, Rize , Artvin, Samsun, Amasya Oda Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve üyelerimiz katılım sağlamışlardır. Oda Başkanımız Ali Can DOĞAN’ın  açılış konuşmasının ardından Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Ankara SMMM Odası Başkanı Ali ŞAHİN ve Bursa SMMM Odası Başkanı Ahmet Hikmet SÖNMEZ  yaptıkları konuşmalarda arabuluculuk’da ve konkordato komiserliğinde meslek mensuplarına yer verilmesine ilişkin TÜRMOB’un gerçekleştirdiği çalışmalar hakkın da bilgi verdiler.Yapılan konuşmalarının ardından sunumu TÜRMOB Genel Başkan Yrd.Prof.Dr.Cemal YÜKSELEN ‘’ Meslek adına her türlü gayreti tüm koşullarda en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde  olunması gerektiğini, Haksız Rekabetin önlenmesinde çok önemli bir proje olan E-birlik projesinin önemine değindi.

TÜRMOB Genel Başkan Yr.Prof.Dr. Cemal YÜKSELEN konuşmasında ; ‘’Ayrıca  projenin ücretle rekabet etmek yerine hizmet kalitesiyle temelli bir iş yapmayı ve bununla rekabet etmenin fayda sağlayacak olan bir karar olduğunu belirtti.  Vergi   Mükellef sayısının artmasının önemine değinerek;  Ekonomi  ne kadar büyürse işletme sayısı ne kadar artarsa bizim içinde bunlar yeni olanaklardır yeni fırsatlardır. Dolayısıyla asıl önemli olan ekonominin reel anlamda büyümesi. Şu anki tablo çok iç açıcı değil. Yayınlanan istatistiklerde  de açılan işletme sayısındaki azalışla beraber kapanan işletme sayısındaki artışın sözü ediliyor. Bizim için önemli olan bu pastanın büyümesi. Biz de sadece muhasebe değil yeni iş alanlarıyla, müşterimize daha fazla değer sunmak üzere hazırlık yapıp bunu hayat geçirdikçe daha iyi fırsatlar yakalayacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz aslında yarı kamusal bir iş yapıyoruz ‘’ dedi.

Seminerimizin son bulmasıyla  TÜRMOB Genel Bşk. Yrd.Prof.Dr. Cemal YÜKSELEN’e katılımlarından dolayı hediyesini Başkanımız Ali Can DOĞAN  takdim etmiştir.  Ayrıca diğer  Oda  Başkanlarına da katılım belgesi verilmiştir.