16.01.2019 TARİHİNDE EĞİTİM SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

16.01.2019 tarihinde Odamızda Ankara SMMM Odası Eğitmeni SMMM Atakan KAYATAŞ’ın sunumuyla  “İş Mahkemeleri ve Yargıtay Kararları Işığında İşyeri Kayıt ve Belgelerinin İncelenmesi – İşyeri Uygulamaları’’ konulu eğitim seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Seminere Ankara SMMM Odası Başkanı Ali ŞAHİN, Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Sekreteri Ender SÖNMEZ, Amasya Oda Sekreteri Ziya KANBOLAT ve çok sayıda meslek mensupları katılım sağladı.

Seminerde selamlama konuşması yapan Ankara SMMM Odası Başkanı Ali ŞAHİN, Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Oda Başkanımız Ali Can DOĞAN; mesleki konulardaki güncel gelişmeler konusunda katılımcılara bilgi verdiler.

Daha sonra Ankara SMMM Odası Eğitmeni SMMM Atakan KAYATAŞ İş mahkemelerinde belgelerin incelenmesi, fazla mesai, hafta tatili, ulusal bayram ücretleri hesaplamaları ve bordroya yansıtma tazminatlar, ibranameler ve meslek mensuplarının sorumlulukları konularında bilgilerde bulunarak katılımcıların sorularını yanıtladı.

Seminer sonunda Oda Başkanımız Ali Can DOĞAN Ankara Odası Başkanı Ali ŞAHİN’e plaketini takdim etti. Başkan Yardımcımız Nazik BULUT, Eğitmen Atakan KAYATAŞ’ a plaketini takdim etti. Aynı zamanda Ankara Odası Başkanı da Başkanımız Ali Can DOĞAN ‘a  tablo hediye ederek; Başkanımıza yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.