2.ATATÜRK FUTBOL TURNUVASI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ankara SMMM Odası  tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen , ayrıca geçen yıl vefat eden Eskişehir Odası Başkan yardımcısı hemşerimiz Hasan ERÖKSÜZ’ün anısına yapılan turnuvaya bu yıl, Yolava, Çorum, Eskişehir, Ankara, Manavgat, Alanya, Antalya, Mersin, Gaziantep, Adana odalarımızdan yaklaşık 300 meslektaşlarımızın katılımı ile 3 -7 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya- Side’de gerçekleştirilmiştir.

Odalar arasında 2. düzenlenen “ Atatürk Futbol Turnuvası”na Odamızı Temsilen; Oda Sekreterimiz Türkay YÜCEL, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih SÖNMEZ ve Odamız futbol takımı oyuncuları; Seyit Ahmet EKER, Mehmet BABAOĞLU, Mustafa ÖNDER, Hüseyin GÖZÜBÜYÜK, Ahmet AKSOY, Hasan EKER, İlhan ÇAKICI, Görkem Aykut GÜRBÜZ, Mustafa ALAGÖZ, Bilgin SUCU, Hamdullah YAGMUR, Emre KARSLI, Bahri KULUCAN  katılım sağlamışlardır.

Dostluk ve kardeşlik içinde gerçekleştirilen  turnuva sonucunda Odamız 7. olmuştur.Turnuva sonucunda Ankara SMMM Oda Başkanı Ali ŞAHİN futbol turnuvasında emeği geçen herkese, üyelerimize ve turnuvaya  katılan tüm misafirlere teşekkürlerini sundu.