ÇORUM BARO BAŞKANI AV.KENAN YAŞAR’DAN ODAMIZA ZİYARET.

27 Eylül 2019 Cuma günü Çorum Baro Başkanı Sayın Av. Kenan YAŞAR Mayıs ayında gerçekleştirilen 23.Olağan Genel Kurul sonrası 2.dönem tekrar Başkanlığa seçilen Oda Başkanımız  Ali Can DOĞAN’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Yardımcımız Zehra DEMİR, Oda Sekreterimiz Bekdaş KARABACAK, Saymanımız Ceyhan BARAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Türkay YÜCEL’ de hazır bulundular.

Ziyarette Başkanımız Ali Can DOĞAN; tüm kurumlarla yapılacak olan mevcut ve yeni çalışmalarımızda kapımızın herkese açık olduğunu ve sorunların çözümünde her zaman birlikte hareket etmeye hazır olduklarını beyan ederek, Kurumlararası işbirliğiyle beraber başarılarımızın artarak devam edeceğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getiren Başkanımız Ali Can DOĞAN Baro Başkanı Av.Kenan YAŞAR’a teşekkürlerini sundu.