BUGÜN GÜNLERDEN 10 KASIM  SAAT: 09:05 GEÇİYOR!

Bugün 10 Kasım Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yılı. Türk milleti için 10 Kasım, bir matem günü olmaktan çok, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk’ü anma ve düşüncelerini anlama günüdür.

Her ulusun bir kahramanı vardır. Türk ulusunun en büyük kahramanı Mustafa Kemal Atatürk’tür.  Atatürk, işgalci devletler tarafından paylaşılan yurdumuzun, yok edilmek istenen Ulusumuzun kurtarıcısıdır. Yüce Atatürk, hayatını Ulusunun kurtuluşuna adayan, dünyada eşine az rastlanan liderlerden biridir.

Atamız her ne kadar aramızdan ayrılsa da yaptığı çalışmalarla, bıraktığı eserlerle, sözleriyle kısacası her şeyiyle bizlerle birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır.

Atatürk; başarıları, liderlik yeteneği, kişiliği ve devrimleriyle hepimizin gururudur. Mustafa Kemal’in şahsına ve O’nun bize miras bıraktığı değerlere sonsuza dek sahip çıkacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükran duyguları içerisinde saygıyla anıyoruz.