SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Şubat Çarşamba günü Odamız Konferans Salonu’nda LUCA Genel Koordinatörü Cenk İÇER‘in sunumuyla ‘’ MUH-SGK Uygulaması Mevzuatı ve LUCA Entegrasyonu ’’ konulu eğitim seminerimiz düzenlenmiştir.

Seminerimize TÜRMOB İş Yerleri, Hizmet ve Kalite İzleme Kurulu Sekreteri SMMM Nazik BULUT ve çok sayıda meslek mensuplarımız ve katılım sağlamışlardır.

Başkanımız Ali Can DOĞAN açış konuşmasında’’ 2020 yılında sürekli eğitimlerin başlayacak olmasından dolayı TÜRMOB Kartlarını almayan, güncellemeyen meslek mensuplarının mağdur olmaması için bir an önce güncelleme yapmalarını, Mükelleflerle 2020 yılı sözleşmelerinin e-birlik üzerinden yapılması gerektiğini,  Ayrıca; deprem nedeniyle oda mensuplarının katılımlarıyla  toplanan  yardımların Elazığ ve Malatya Mali Müşavirler Odasına gönderildiğini ve  kampanyaya destek veren Odamız üyelerine teşekkür ’’ etti.

Açış konuşmasından ardından LUCA Genel Koordinatörü Cenk İÇER seminerimizde, ’’ Muhasebe Gündem Muhtasar Prim ve Hizmet Beyannamesi, İşletme Defteri ve Serbest Meslek Makbuzu Veri Girişi, Personel Bordro İşlemleri, SGK İşlemleri, 1.Sınıf hesap planları ve fiş işlemleri, KDV Beyannamesi, Muhtasar Beyannamesi, Gelir Vergisi Beyannamesi, Ba- Bs İşlemleri ve  Ba-Bs Mutabakatları  Fatura ve Banka Ekstrelerinin Aktarımı, Banka Entegrasyon İşlemleri’’ konuları hakkında bilgiler verdi.

Meslek mensuplarımızın da yoğun katılım sağladığı Seminerimizin sonunda TÜRMOB Eğitmeni Cenk İÇER ’e Başkanımız Ali Can DOĞAN vermiş oldukları değerli bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Türmob Eğitmeni Cenk İÇER’in sunumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.