SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

5 Şubat Çarşamba günü Odamız Konferans Salonu’nda TÜRMOB Eğitmeni SMMM Fatih TAPKAN’ın sunumuyla ‘’ Güncel Vergi ve Muhasebe Uygulamaları’’ konulu eğitim seminerimiz düzenlenmiştir.

Seminerimize TÜRMOB İş Yerleri, Hizmet ve Kalite İzleme Kurulu Sekreteri SMMM Nazik BULUT ve çok sayıda meslek mensuplarımız katılım sağlamışlardır.

Başkanımız Ali Can DOĞAN açış konuşmasında; ‘’ Elazığ merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyerek beklenen depremlere karşı gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyleyerek; deprem sonrasında Oda olarak yardım kampanyası başlatıldığını, kampanyada toplanan yardımları Elazığ ve Malatya SMMM Odalarına gönderildiğini; Aynı zamanda İdlip’de askerlerimize yapılan hain saldırıda şehit olan askerlerimize ve Van ilinde yaşanan çığ felaketinde de hayatını kaybedenlere   Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileklerinde bulundu.

Başkanımız Ali Can DOĞAN konuşmasında ; ‘’ meslek mensuplarının E-Birlik üzerinden müşterileri ile sözleşmelerinin yapılması gerektiğini, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren MUH-SGK birleşmesinin başladığını, mağduriyet yaşanmaması için GİB üzerinden mükelleflerle yapılan Elektronik Beyanname Aracılık ve Sorumluluk Sözleşmelerinin güncellenmesi gerektiğini, Ayrıca sürekli eğitimlerin başlayacak olmasından dolayı  TÜRMOB kartlarının güncellenmesi gerektiğini ‘’ belirtti.

Meslek mensuplarımızın da yoğun katılım sağladığı Seminerimizin sonunda TÜRMOB Eğitmeni SMMM Fatih TAPKAN’a Başkanımız Ali Can DOĞAN vermiş oldukları değerli bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Eğitmen Fatih TAPKAN’ın  sunumuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.