45.BÖLGE ECZACILAR ODASI BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU’NDAN ODAMIZA ZİYARET

1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında 4 Mart 2020  Çarşamba günü 45.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ecz.E.Şefkat GÜLER, Genel Sekreter Ecz. Olcay ÇORUMLU, Sayman Ecz. Sami BOZDOĞAN ve Yönetim Kurulu üyesi Ecz. Doğuhan KOÇAK Başkanımız Ali Can DOĞAN  Ve Yönetim Kurulu’muzu ziyarette bulundular.

Ziyarette Başkan Yrd.Zehra DEMİR, Oda Sekreterimiz Bekdaş KARABACAK ve Yönetim Kurulu Üyemiz Türkay YÜCEL’  de hazır bulundular.

Eczacılar Odası Başkanı Ecz.E.Şefkat GÜLER ; 1-7 Mart Muhasebe haftası nedeni ile tüm meslek mensuplarımızın  muhasebe haftasını kutladı.

Başkanımız Ali Can DOĞAN duyduğu memnuniyeti dile getirerek 45.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ecz.E.Şefkat GÜLER ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundu.