YENİ YIL UMUTLARIMIZIN BAŞLANGIÇ YILI OLSUN

Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.

İnanıyoruz ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, İlimizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, birlik, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor.

Gelen her yeni yılın, geride bıraktığımız yıldan daha güzel, daha mutlu ve daha sağlam olması isteği, bizi yaşama ve geleceğe taşıyan en önemli bağlardan biridir. Ülke olarak hem yorucu, hem de acıları çok olan bir yılı geride bıraktık.

Acı ve tatlı hatıralarıyla eski yılı geride bırakıyor, yeni umutlar ve dileklerle yeni bir sayfayı açıyoruz. 2021 Yılının barışın hakim olduğu çağdaş ve aydınlık yarınlar adına; hepimizin yüreğinde yeni umutları, sevinçleri, mutlulukları yeşertmesini, her gelen yılın bir öncekinden daha sağlıklı, daha huzurlu, daha mutlu, daha bereketli, daha kazançlı olmasını diliyoruz. En içten sevgi ve saygılarımızla yeni yılınız kutlu olsun.