YENİ RUHSAT ALAN ÜYELERİMİZE ODAMIZDA RUHSAT TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22 Aralık 2020 Salı günü Odamızda yeni ruhsat alarak aramıza katılan üyelerimize Ruhsatlarını takdim etmek üzere Ruhsat Töreni gerçekleştirildi.

Mesleğimize yeni katılan bu meşakkatli yolda başarıya ulaşıp ruhsatını almaya hak kazanmış meslek mensuplarımızdan;

SMMM Kadir KÜÇÜKTATAROĞLU’na   ruhsatını  Başkanımız Ali Can DOĞAN, SMMM Songül KADAYIFCI’ya ruhsatını   Çorum Belediye Başkan Yardımcımız ve Mali Müşavir sayın Lemzi ÇÖPLÜ,  SMMM Fulya ARSLAN’a ruhsatını Başkan Yrd.Zehra DEMİR, SMMM  Kadir TAHTACI’ya ruhsatını  Mali Müşavir Hasan EKER, SMMM   Nejmi SARIKAYA’ya ruhsatını  Mali Müşavir Ahmet ÇETİN, SMMM Hamdullah Uğur YAGMUR’a ruhsatını Mali Müşavir Ömer YILDIRIM, SMMM   Gökhan ÇELİK’e ruhsatını  Mali Müşavir Mustafa TORUN ve SMMM  Ferhat GAYI’ ya ruhsatını Mali Müşavir Yusuf DAMAR takdim etti.

Törende Başkanımız Ali Can DOĞAN, Başkan Yrd. Zehra DEMİR, Oda Sekreterimiz Bekdaş KARABACAK, Saymanımız Ceyhan BARAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Türkay YÜCEL Ruhsatlarını yeni alan meslek mensuplarımıza başarı dileklerinde bulundular.