PROF.DR. ALİ ESGİN’İN SUNUMUYLA ODAMIZDA ”LÜTFEN BENİ DİNLER MİSİN?” KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Odamız Konferans Salonunda Prof. Dr. Ali ESGİN’in sunumuyla ‘’Lütfen Beni Dinler misin?’’ konulu eğitim seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Seminerimize Çorum İl Defterdarımız Sayın Durak SERCAN, Vergi Dairesi Müdür Yrd. Fatih ERSAN, Amasya SMMM Oda  Başkanı Asım SÖZER ve Yönetim Kurulu üyesi Ziya KANBOLAT,  Karabük Oda Başkanı Atakan İRKEN ve Oda Sekreteri Uğur DEMİR, TÜRMOB İş Yerleri, Hizmet ve Kalite İzleme Kurulu Sekreteri SMMM Nazik BULUT ve meslek mensuplarımız katılım sağlamışlardır.

Meslek mensuplarımızın da yoğun katılım sağladığı seminerimizin sonunda   Başkanımız Ali Can DOĞAN vermiş oldukları değerli bilgilerden dolayı Sosyolog Prof. Dr. Ali ESGİN’e teşekkür ederek plaketini takdim etti.