50.KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI.

10-11-12 Ekim 2021 tarihleri arasında Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen  50.Karedeniz Oda  Başkanları Toplantısına Odamızı temsilen Başkanımız Ali Can DOĞAN, Başkan Yrd. Zehra DEMİR ve Oda Sekreterimiz Bekdaş KARABACAK katılım sağladılar.

Platform Toplantısında Oda Başkanımız Ali Can DOĞAN, gündem maddeleriyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

50. Karedeniz Oda   Başkanları Toplantısına aynı zamanda TÜRMOB Genel Başkanı Sayın Emre KARTALOĞLU, İstanbul SMMMO Başkanı Sayın Yücel AKDEMİR, TÜRMOB Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Burhan DÜZ, TÜRMOB Etik Kurulu Başkanı Sayın Cemile KUZU ve Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ayşe DURMAZ’da katılım sağladılar.

Başkanımız Ali Can DOĞAN, Başkan Yrd. Zehra DEMİR ve Oda Sekreterimiz Bekdaş KARABACAK Kırklareli Oda Başkanı Sayın Faruk AZABAĞAOĞLU nezdinde, tüm oda yöneticilerine, meslek mensuplarına ve oda çalışanlarına  misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular.