TÜRKİYE ÇAĞDAŞ DEMOKRAT PLATFORMU GRUBUNDAN ODAMIZA ZİYARET.

15-16 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak olan  TÜRMOB seçimleri dolayısıyla Türkiye Çağdaş Demokrat Platformu Grubu Odamızı ziyarette bulundular.  TÜRMOB Genel Başkanımız Sayın Emre KARTALOĞLU,  TÜRMOB Genel Sekreterimiz Sayın Yahya ARIKAN, TESMER Yönetim Kurulu üyesi Sayın Hayrul KAYAR, İstanbul Oda Başkanı   aynı zamanda Karadeniz Platform Başkanı Sayın Erol DEMİREL, Samsun Oda Başkanı Sayın Dilaver ÖĞÜTCÜ, Samsun Oda Başkan Yrd.  Sayın  Sevcan TEKİNASLAN, Samsun Oda Sekreteri Sayın  Osman ARSLAN, Samsun   Amasya Oda Başkanı Sayın Ziya KANBOLAT, Amasya Odası Sekreteri /Sayman Sayın  İsmail ÇEKDEMİR , Ankara Odası Yönetim Kurulu üyeleri  Sayın  Turgut BAHADIR, Sayın Nur Ali KELEŞ ve Önceki dönem Ankara Oda  Başkanı Sayın Ali ŞAHİN  Odamızda Yönetim Kurulumuz ve diğer Kurullarımız ile  bir araya geldiler.

Ziyarette yeni ruhsat alan üyelerimiz SMMM Buğra BÜTÜN, SMMM Ebru TAŞAR, SMMM Murat KABAKCI,SMMM  Suna DEĞİRMENCİ, SMMM Mesut DOKGÖZ ve SMMM Remzi SERİN’ e ruhsatları takdim edildi.

Başkanımız Ceyhan BARAN yeni ruhsat alan meslek mensuplarımıza başarı dileklerinde bulunurken, nazik ziyaretlerinden dolayı Türkiye Çağdaş Demokrat Platformu Grubuna teşekkürlerini sundu.